Pyetje të shpejta (30 min)


Po kërkoni udhëzime të shpejta dhe të personalizuara në udhëtimin tuaj të kriptos?


Planifiko një konsultë 30-minutëshe me mua!

Ky sesion i shkurtër është i përsosur për këdo që ka pyetje të ngutshme rreth kriptos.

Unë do t'ju jap këshilla dhe strategji për t'ju ndihmuar të zgjidhni çdo problem që po përjetoni dhe t'ju vendos në rrugën e duhur drejt suksesit në një kohë të shkurtër.


Klikoni "Figura" më poshtë për të planifikuar konsultimin tuaj të Rregullimit të Shpejtë SOT.

BLI here 👈


Stuhi mendimesh (60 min)


Gjatë telefonatës 60-minutëshe, do të kemi kohë për të shkuar më në thellësi dhe për të krijuar strategji të personalizuara të përshtatura për qëllimet dhe nevojat tuaja specifike në botën e kriptove.


Ky opsion është i përsosur për ata që kanë pyetje më komplekse ose duan një zhytje më të thellë në temën.

Rezervoni konsultën tuaj 1 me 1 tani për të filluar ndërtimin e suksesit tuaj në kripto.


BLI here 👈


Marathon (120min)


Po kërkoni një diskutim të thelluar rreth udhëtimit tuaj të kriptos?

Telefonata 120-minutëshe është e përkryer për ju.

Ne mund të zhytemi në strategji të personalizuara dhe të punojmë së bashku për të krijuar një plan që i përshtatet qëllimeve tuaja.

Kjo thirrje është gjithashtu ideale për ata që duan të mësojnë më shumë rreth temave të avancuara të kriptove.

Rezervoni konsultën tuaj 120-minutëshe tani për të filluar.

BLI here 👈